Wedstrijdverslag Furore A1 – Haarlem A1

Zoals veel zaterdagen dit speelseizoen, was het nat en koud. Hierdoor begonnen we met enige tegenzin aan de wedstrijd. Dat mijn heer vervolgens met zijn eerste schot in de eerste aanval weet te scoren, maakte het niet beter. Hoewel we snel 3 punten achter stonden, bleef iedereen gefocust doorspelen en even later stond het, na een goal van Jelle en twee goals van Suze al weer 3-3.

Na eerst een voorsprong opgebouwd te hebben, door twee mooie doorloopballen van Jelle en een slim benutte vrijebal van Suze en Joanne en een kleine kans van Joanne, die ze voor Tim z’n neus wegkaapte, liep Furore vlak voor rust weer in, waardoor we met een ruststand van 8-8 de kleedkamer in gingen.

Na de rust wist Furore weer een voorsprong op te bouwen door een aantal goed gemikte schoten. Uiteindelijke waren de vele doorloopballen van Jelle en de mooi uitgespeelde kansen op Suze niet genoeg om de achterstand in te halen, de wedstrijd eindigde in een 14-13 verlies.

Ondanks dat we met 1 punt verschil verloren en de winst net zo goed voor ons had kunnen zijn, vind ik dat we een goede wedstrijd gespeeld hebben, waarbij vooral het eerste aanvalsvak goed naar elkaar keek en zo de juiste kansen uitspeelde.

Geschreven door: Mark (A1)