Wedstrijdverslag Haarlem A2 – Cresendo A1

Na twee afgelaste wedstrijd was het dan eindelijk zo ver! Op zaterdag 23 september speelde Haarlem A2 zijn eerste wedstrijd. Rustig verzamelen, allemaal omkleden en bespreken. Tijdens de bespreking kon niet zo veel gezegd worden naast dat we met volle moed er in moesten gaan, goed blijven praten met elkaar en lekker ons spelletje spelen. Hierna even warmlopen met zijn alle en inschieten. Dan wordt duidelijk dat de tegenstander niet met 4 heren en 4 dames op het veld staat, maar met 6 heren en 2 dames. Ach hè, hoeveel zou een heer nou meer kunnen dan een dame? Helaas, deze jongens hadden een goede bouw en waren gewoon sterker.

We begonnen met de vakken eerste aanval; Maaike, Inge, Thomas en Jasper; en de eerste verdediging was Lieke, Nika, Brendan en Wouter. In het begin ging het gelijk op, 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3 we pakten zelfs de voorsprong! 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 6-8, 7-8. De rust in, nu ik de stand zo weer lees snap ik niet wat er mis ging. We staan maar één punt achter, terwijl de stemming tijdens de rust op iets heel anders wees. Weer het veld op; Marin voor mij er in. 8-8. Hier na kakken we helemaal in en we hebben de laatste 33 minuten helaas geen punten meer gescoord. De wedstrijd eindigt met een 8-15 stand.

Zonde als je het zo leest. We hadden na de rust er anders in moeten gaan denk ik. Voor de rest best oké gespeeld voor een eerste wedstrijd. Het was per vak natuurlijk erg zoeken met wie je stond, Thomas (B1), Jasper (A1), Maaike (A1) en ik (B1) het andere vak Lieke (C1), Nika ( oosterkwartier B1), Brendan (B2) en Wouter (B1), en Marin (B1) die deze dag aan de kant begon. Dit laat maar weer zien dat het niet gek is dat we even aan elkaar moesten wennen.

De wedstrijd die hier na op de planning staat is Haarlem A2 tegen Top A3. De revanche tegen Cresendo spelen we op woensdagavond 4 oktober. Hopelijk kunnen we weer voor een uitslag 8-15 zorgen! 🙂

 

Geschreven door: Inge (A2)