Wedstrijdverslag Haarlem A2 – TOP A3

De vrijdag voor deze wedstrijd was niet helemaal goed verlopen. De A1 kreeg te horen dat hun speler Mark in moest vallen bij een ander team waardoor er mensen van andere teams moesten invallen en niet met hun eigen team konden spelen. Wij konden Sil nog regelen uit de A3 wat nog super fijn was.

We begonnen met de vakken eerste aanval; Maaike, Inge, Thomas en Marin; en de eerste verdediging was Lieke, Nika, Sil en Wouter. Met Inge als heer want Jasper was ziek. We begonnen en merkte de eerste 5 minuten al dat we gingen verliezen, spel liep niet lekker, koppies waren omlaag, communicatie was niet goed, inzet niet, en het liep gewoon niet lekker. In de pauze hebben we een goeie peptalk gekregen van onze coach Mikki en Inge waardoor het daarna een stuk beter ging.

We hadden ons herpakt! Bij het aanvallen gingen we eindelijk rennen en vechten voor de bal, er werden doelpunten gescoord en de koppies waren weer omhoog. Met nog 15 minuten op de klok ging Marin door haar enkel en heeft ze haar enkelbanden ingescheurd. Wij moesten toen met 7 spelers verder spelen. We hebben uiteindelijk 22-9 verloren. Dit had minder kunnen zijn maar het gaat ook om het spel en dat ging de tweede helft gewoon goed!!

Wij hebben volgende week een wedstrijd tegen Blauw-Wit en daar gaan we knallen.

 

Geschreven door: Lieke (A2)