Wedstrijdverslag Haarlem B1 – Furore B1

b1 2016 2017Zaterdag 11 februari mocht de B1 thuis beginnen tegen Furore. Tegen deze ploeg hebben wij dit zaalseizoen al eerder met 10-7 verloren. Dat was erg jammer, maar er waren deze wedstrijd zeker kansen. Aangezien Jelle geblesseerd was, kon hij niet mee, maar we hadden gelukkig Brandon en Manisya wel op de bank zitten.

De vakken waren als volgt ingedeeld: de eerste aanval met Suze, Madelief, Diewert en mij (Thomas) en als eerste verdediging: Marin, Inge, Wouter en Jayden.

De eerste helft begonnen we erg scherp. Al in de eerste minuut scoorde ik uit een doorloopbal. Snel daarna maakte ook Suze een doelpunt doormiddel van een doorloopbal. Deze 2-0 voorsprong gaven we jammer genoeg kort daarna weg doordat Furore 2x scoorde uit een schot. Na het wisselen van de vakken begon iedereen weer scherp. Kort daarop scoorde ik en Suze een korte kans en daarmee haalden wij onze voorsprong weer snel terug. Niet kort hierop scoorde Jayden met een schot en maakte Marin ook nog een doorloopbal. Helaas schoot Furore nog een keer raak, maar daarna maakten Suze en Jayden nog een doorloopbal waardoor we konden gaan rusten met 8-3.

In de tweede helft scoorde Furore al vrij snel met een doorloopbal. Daarna scoorde Madelief met een korte kans en doordat ik een strafworp afmaakte stond het 9-4. Deze score bleef een tijdje staan totdat Inge met een doorloopbal scoorde. Furore scoorde hierna nog wel met een schot alleen terug kwamen ze niet omdat ik en Madelief een korte kans benutten. Aangezien Furore nog twee keer scoorde werd de stand 13-7. Hierna scoorden ik en Suze uit een korte kans en schoot Wouter nog een keer raak. Om de score te verzachten scoorde Furore twee keer waardoor er na het laatste fluitsignaal 16-9 op het scorebord stond.