Wijnproeverij &WINE – 8 november

Sinds kort heeft HKC Haarlem weer een nieuwe sponsor:
Wijnhandel &Wine.

Wijnhandel &Wine op de Wagenweg is de goedgevulde winkel van vinoloog Bastiaan Möllers – die alleen verkoopt wat-ie zelf ook graag wil hebben en dat is nogal wat. Spannende Portugese wijnhuizen, mysterieuze druivensoorten en je wekelijkse portie Rueda. Opvallend betaalbare wijnen voor dagelijks gebruik (vanaf €5,95) liggen gezellig naast de duurdere toppers.

Bastiaan wil ons graag kennis laten maken met mooie, betaalbare wijnen. Wij willen hiervan een terugkerende activiteit maken en zowel in het najaar als in het voorjaar voor leden, ouders en sponsors een wijnproeverij organiseren.

Onder het genot van kleine hapjes worden 5 á 6 wijnen opengetrokken en door Bastiaan voorzien van een deskundige toelichting. Na afloop is er de gelegenheid om de geproefde wijnen bij Bastiaan te bestellen.

De eerste wijnproeverij wordt gehouden op 8 november. De deur van de clubhuis is open vanaf 19.30. De proeverij start om 20.00 uur en eindigt om ongeveer 23.00 uur.

Er is plaats voor 30 deelnemers, op basis van wie het eerst komt ………..

Kosten voor deze wijnproeverij incl. hapjes bedraagt 15 euro. Dit kan contant worden voldaan op de avond van de proeverij.

Aanmelden kan via deze link https://forms.gle/fKodGXF2tseWa7q78Geschreven door: PR/Sponsorcommissie