Word nu “Vriend van de HKW”!

haarlemlogoWij als organisatie kijken met tevredenheid terug op de afgelopen Haarlemse Korfbal Week (HKW). Zaterdag hadden we vier mooie en spannende finales, de Kangoeroedag was een groot succes, en alle avonden hadden we over de belangstelling niet te klagen. We zien dat ieder jaar meer bezoekers de weg naar de HKW weten te vinden.

Wat ons betreft is er dan ook geen twijfel over dat wij ook de 15e Haarlemse Korfbal Week weer gaan organiseren. Als u nu al weet dat u in 2017 wil meedoen met uw ploeg(en) en niet het risico wil lopen op een afmelding omdat dat wij al het maximum aantal inschrijvingen hebben, kunt u zich nu al voor volgend jaar aanmelden door te mailen naar info@haarlemsekorfbalweek.nl.

Onze enige zorg is om voldoende financiën bij elkaar te krijgen. Vandaar de volgende oproep aan alle fans van de HKW en de korfbalsport in het algemeen:

U kunt helpen zodat wij ook in 2017 weer de Haarlemse Korfbal Week kunnen organiseren door “Vriend(in) van de HKW” te worden. Dit kan heel simpel door op de rode knop op www.haarlemsekorfbalweek.nl te klikken.

Alvast bedankt en hopelijk tot volgend jaar!