Zaterdag 16 september: Start Grote Clubactie

De Grote Clubactie is een fantastische manier om onze clubkas te spekken. Het idee is eigenlijk heel simpel. De jeugd verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van de vereniging! Een lot kost € 3,00 waarvan dus maar liefst €2,40 voor onze clubkas is. Wij hopen dat al onze jeugdleden veel loten zullen verkopen, en onze leden er veel zullen kopen om zo onze club een handje te helpen.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de loten verkoop.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje ontvangen
Op vrijdag 15 september ontvangen alle C, D, E en F spelers tijdens de training hun verkoopboekje.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de bar, bij Maureen van Klooster (mvanklooster1@hotmail.com) of bij Rob Leliveld (info@robleliveld.nl). Zij zorgen dat het verder in orde komt. Bij Maureen en Rob kun je ook meer informatie krijgen of je kunt informatie vinden op www.clubactie.nl.

Doe mee
Wij hopen dat al onze jeugdleden veel loten zullen verkopen, en onze leden er veel zullen kopen, om zo onze club een handje te helpen.

Ook dit jaar gaan alle loten via automatische incasso en hoeven de kinderen dus maar één keer langs de deuren, zonder cash geld. Wel zo veilig!