Buurtsportcentrum Kleverlaan (55+)

Sinds juli 2016 is HKC Haarlem gestart met het Buurtsportcentrum Kleverlaan, waarmee HKC Haarlem haar functie binnen de wijk heeft verbreed. Hierdoor kunnen nu ook alle 55-plussers uit de wijk die gezellig contact willen maken en/of wat meer willen bewegen, maar niet (meer) per se willen korfballen, bij HKC Haarlem terecht.

Zo is er bijvoorbeeld op dinsdagochtend van 10-12 uur een gezellig moment van ontmoeting en inloop. Er is de mogelijkheid om gezellig koffie en thee te drinken en er kan gekoersbald worden. Op woensdagmiddag wordt er gewandeld door de wijk van 14-15 uur en ook hier wordt na afloop gezellig nagepraat met een kopje koffie. Voor dinsdag zijn er geen kosten aan het koersballen verbonden. Voor het wandelen op de woensdag wordt een kleine bijdrage per keer gevraagd. Koffie en thee na afloop van beide activiteiten zijn maar €1,-. En iedere laatste dinsdag van de maand is er een buurtlunch voor 60 plusser. Voor slechts €3,- kunt u kiezen uit heerlijke soepen, gezonde broodjes en verschillende dranken. Opgeven kan via Lucia Grooff of Cokky Bentvelsen via resp. Lgrooff@sportsupport.nl / 023-5202208 en cbentvelsen@hotmail.com / 023-5255857.

We hebben op deze activiteiten al zeer gezellige deelnemersgroepen en zouden het erg leuk vinden om nog meer deelnemers te mogen verwelkomen. Meer informatie kunt u opvragen via Cokky Bentvelsen: 023-5255857, of natuurlijk via info@hkc-haarlem.nl. Of kom zelf eens kijken op ons complex aan ’t Hoenstraat 1 en ervaar zelf wat HKC Haarlem voor u te bieden heeft!

Wilt u nog iets actiever bewegen? Kijk dan eens bij het KombiFit; gevarieerd, sportief bewegen in groepsverband voor 40+, onder het toeziend oog van een professionele trainer. Meer informatie vindt u via deze link, of via kombifit@hkc-haarlem.nl.