Buurtsportcentrum Kleverlaan (55+)

Sinds juli 2016 is HKC Haarlem gestart met het Buurtsportcentrum Kleverlaan, waarmee HKC Haarlem haar functie binnen de wijk heeft verbreed. Hierdoor kunnen nu ook alle 55-plussers uit de wijk die gezellig contact willen maken en/of wat meer willen bewegen, maar niet (meer) per se willen korfballen, bij HKC Haarlem terecht.

Zo is er bijvoorbeeld op maandagochtend van 10-12 uur een gezellig moment van ontmoeting en inloop. Er is de mogelijkheid om samen koffie en thee te drinken en er kan gekoersbald worden. Er zijn geen kosten aan het koersballen verbonden en koffie en thee zijn maar €1,-. Opgeven kan via Lucia Grooff of Cokky Bentvelsen via resp. Lgrooff@sportsupport.nl / 023-3037238 en cbentvelsen@hotmail.com / 023-5255857.

We hebben al een zeer gezellige deelnemersgroep en zouden het erg leuk vinden om nog meer deelnemers te mogen verwelkomen. Meer informatie kunt u opvragen via info@hkc-haarlem.nl. Of kom zelf eens kijken op ons complex aan ’t Hoenstraat 1 en ervaar zelf wat HKC Haarlem voor u te bieden heeft!