Sponsormogelijkheden

Sponsoring bij korfbalclub HKC Haarlem, daar wordt sponsoren investeren
HKC Haarlem is de oudste en grootste korfbalclub van Haarlem en omstreken. Een stabiele club met gezonde ambities. Een club waar een groeiend aantal ondernemers als sponsor actief is. Niet voor niets: HKC Haarlem biedt een sponsor een goed platform om naamsbekendheid te vergroten of producten te promoten.

Kom bij de club
Daarnaast is HKC Haarlem een prima ontmoetingsplaats. Op speciaal georganiseerde avonden en op zaterdagmiddagen met een drankje langs de lijn worden makkelijk nieuwe contacten gelegd. Wilt u ook ervaren hoe effectief sponsoring voor uw bedrijf kan uitpakken bij HKC Haarlem? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Kies het pakket dat bij uw bedrijf past
Binnen de vereniging maken we gebruik van diverse mogelijkheden om boodschappen over te brengen, bv door reclameborden langs de velden. En in de kantine hangt een beeldscherm waarop bedrijven prominent in beeld worden gebracht. Daarnaast is de website www.hkc-haarlem.nl een interessante plek om direct de link te leggen met de website van uw bedrijf door middel van een banner. Zie onderstaand schema voor een overzicht van de standaard pakketten die wij onze sponsoren aanbieden:

*Genoemde prijzen zijn per jaar (incl. btw). De looptijd van een sponsorcontract is drie jaar en wordt daarna automatisch per jaar verlengd

Shirtreclame (/Teamsponsoring)
De bekendste vorm van sponsoring binnen de sport is shirtreclame. Bij het ontwerp van de HKC Haarlem kledinglijn is hiermee rekening gehouden.

Het contract voor een gesponsord team wordt altijd aangegaan voor een periode van drie jaar, met een optie voor de daaropvolgende jaren. Sponsoruitdrukking op een kledingstuk is mogelijk voor 500 euro per sponsoruiting per jaar. De kosten voor het aankopen en het bedrukken van de shirts komen voor rekening van de sponsor. Het vervaardigen hiervan verloopt via HKC Haarlem. In nauw overleg met de sponsor wordt het team gekozen dat met de shirtreclame gaat spelen.

Het sponsorpakket kan uitgebreid worden met trainingspakken, tassen en inschietshirts en/of bidons waarop het sponsorlogo wordt aangebracht.

Hoofdsponsor
HKC Haarlem wil u graag als hoofdsponsor begroeten. Het sponsorpakket en de daarbij horende sponsorvergoeding  willen we in onderling overleg samenstellen. Productpromotie behoort hierbij zeker tot de mogelijkheden. De afspraak geldt voor een periode van 3 jaar.

Balsponsor
Als balsponsor heeft u een unieke manier om uw bedrijf bij een thuiswedstrijd van HKC Haarlem in de schijnwerpers te plaatsen. Daarnaast levert uw bedrijf een bijdrage aan het up-to-date houden van het spelmateriaal. Balsponsor bent u al voor €50 voor een thuiswedstrijd van Haarlem 1 en 2.Bent u geïnteresseerd om te onderzoeken wat uw bedrijf en HKC Haarlem voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie via de mail op prsponsor@hkc-haarlem.nl.