Kangoeroe Klup (3-5 jr)

Iedere zaterdagochtend om 10 uur organiseren wij de Kangoeroe Klup. Alle kinderen van 3 tot en met 5 jaar die het leuk vinden om te sporten, plezier te maken en spelletjes te doen zijn van harte welkom.

De Kangoeroe Klup is de vervanging van wat we vroeger “de welpen” noemden. De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3 tot 5 jaar en is door het K.N.K.V. in het leven geroepen om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met korfbal.

Deze trainingen zijn makkelijke, speelse spelvormen, aangeboden op het niveau van hun leeftijd. Tijdens de trainingen is het belangrijkste dat de kinderen lekker aan het bewegen zijn en hier veel plezier bij hebben. Het zijn dus nog geen korfbaltrainingen. Het is prachtig om te zien hoe deze jonge kinderen samen plezier hebben. Bovendien doen ze al heel snel aan de verschillende spelvormen mee, ook de 3-jarigen!

Voor slechts 60 euro per jaar ben je lid van de Kangoeroes. Bij aanmelding krijgen de kinderen een leuk t-shirt cadeau. De Kangoeroes trainen 1 keer per week. Deze trainingen zijn van maart tot oktober (met uitzondering van de schoolvakanties) van 10.00 – 10.45 op ons sportveld aan de Kleverlaan. Als het weer het toelaat wordt er buiten gesport. Bij minder goed weer gaan we het clubhuis in. In de rest van het jaar zijn de activiteiten in de gymzaal aan de Gen. Spoorlaan.

Alle kinderen die het leuk vinden mogen 3 keer gratis meetrainen. Kom gewoon eens kijken of proberen, of mail werving@hkc-haarlem.nl voor meer informatie.