Kangoeroe Klup (3-5 jr)

Iedere zaterdagochtend om 10 uur organiseren wij de Kangoeroe Klup. Alle kinderen van 3 tot en met 5 jaar die het leuk vinden om te sporten, plezier te maken en spelletjes te doen zijn van harte welkom.

De Kangoeroe Klup is de vervanging van wat we vroeger “de welpen” noemden. De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3 tot 5 jaar en is door het K.N.K.V. in het leven geroepen om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met korfbal.

Deze trainingen zijn makkelijke, speelse spelvormen, aangeboden op het niveau van hun leeftijd. Tijdens de trainingen is het belangrijkste dat de kinderen lekker aan het bewegen zijn en hier veel plezier bij hebben. Het zijn dus nog geen korfbaltrainingen. Het is prachtig om te zien hoe deze jonge kinderen samen plezier hebben. Bovendien doen ze al heel snel aan de verschillende spelvormen mee, ook de 3-jarigen!

Voor slechts 65 euro per jaar ben je lid van de Kangoeroes. De Kangoeroes trainen iedere zaterdag ochtend van 10.00-10.45 uur (met uitzondering van schoolvakanties). Deze trainingen zijn van maart tot en met oktober buiten op ons eigen veld, van november tot en met februari in de gymzaal aan de Generaal Spoorlaan.

Alle kinderen die het leuk vinden mogen 3 keer gratis meetrainen. Kom gewoon eens kijken of proberen, of mail werving@hkc-haarlem.nl voor meer informatie.