Familiedag 2022, een gezellig succes

Na het coronaleed van afgelopen jaren werd afgelopen zaterdag weer een familiedag georganiseerd als afsluiting van het korfbalseizoen. Op de dag zelf moesten de C1 tegen Oosterkwartier een inhaalduel spelen. Het werd een gelijkspel voor de C!

Vast element in de familiedag is een korfbaltoernooi tussen teams die deels uit korfballers bestaan en deels uit niet-korfballers. Dit jaar traden Olavmiep, MerelBregje, F1, Professionele Prutsers, Biercelona en Happy Socks in het strijdperk. Uiteindelijk won Biercelona van de F1 in de finale en werden de Happy Socks derde.

Een ander traditioneel element is het priktoernooi. Winnaar was het koppel Mariska/Meike, gevolgd door Diewert & Joost. Nika & Inge werden derde.

Tot slot was er de strijd om de Leo Reijns-bokaal; wie schiet er van de tien schoten op de korf het meeste erin? Ook dit jaar won Ton met 9 doelpunten van de 10 pogingen! Diewert en Luce waren met 8 uit 10 verdienstelijk gedeeld tweede.

De dag werd afgerond met een gezellige en smakelijke barbecue. Iedereen bedankt voor een fantastische familiedag!Geschreven door: Ron Konijn