Het verhaal van ons bestuurslid Steven

Dit keer interviewde jullie verslaggever Steven Dijkstra. Hij is binnen het bestuur verantwoordelijk voor Technische Zaken.

Sinds wanneer ben jij bestuurslid?
Ik ben bestuurslid geworden in 2019. Een aantal jaren daarvoor ben ik ook een periode bestuurslid geweest.

Waarom ben je bestuurslid geworden?
Ik vind korfbal leuk, we hebben een leuke vereniging. En ik vind het leuk om samen met andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat er een bloeiende vereniging ontstaat.

Hoe is het om bestuurslid te zijn?
Ik vind het leuk. Er zijn veel leuke dingen en er zijn veel dingen die goed gaan en dat geeft energie. Het is weleens frustrerend wanneer je te weinig vrijwilligers hebt en daardoor dingen niet kunt bereiken.

Op welke zaken die bereikt zijn ben je trots?
Het meest trots ben ik over wat ik vaak terug hoor over onze vereniging. Dat we een warme vereniging zijn die gastvrij is voor nieuwkomers en waar iedereen zichzelf kan zijn.

Wat zou je nog willen bereiken?
Ik zou graag een verdere groei in het ledental zien. Dan is het makkelijker om ieder lid op zijn niveau te laten spelen. En dan wordt het gemakkelijker om meer vrijwilligers aan te trekken voor de verschillende taken.

Wat zou je tegen iemand die overweegt om bestuurslid te worden zeggen?
Het is leuk en geeft ook energie. Als je in het bestuur zit kun je zelf de handschoen oppakken door dingen anders of beter te organiseren. Er wordt niet verwacht dat je als nieuwkomer alles in een keer perfect oppakt.

Wat zou je tot slot willen zeggen?
Ik denk dat we als vereniging goed bezig zijn. Er is ambitie en ik denk dat we samen nog mooie dingen gaan meemaken.

Steven, bedankt voor het interview en ik hoop dat je samen met het bestuur nog veel mooie dingen meemaakt.Geschreven door: Ron Konijn