HKC Haarlem selectie ook volgend seizoen o.l.v. Arjan Baerveldt & Mark Goverse

De selectie van HKC Haarlem zal volgend seizoen wederom onder leiding staan van Arjan Baerveldt (Haarlem 1) en Mark Goverse (Haarlem 2). Zowel de spelers, trainers, technische commissie als het bestuur zijn vol vertrouwen om er een derde jaar aan vast te plakken. De afgelopen twee seizoenen zijn erg bijzonder geweest door alle aanpassingen in verband met de coronamaatregelen. Hopelijk wordt het komend seizoen een ‘normaal’ seizoen en kunnen wij voortbouwen op de ingeslagen weg.

In de afgelopen twee jaar is Haarlem 1 gehandhaafd in de 3e klasse en is Haarlem 2 in de zaal gepromoveerd naar de reserve 2e klasse. Het veldseizoen is nog bezig en daar is het weer spannend; Haarlem 1 staat veilig in de middenmoot van de tweede klasse, en Haarlem 2 vecht voor lijfsbehoud in de derde klasse.

Wat spelers betreft zullen er een aantal wijzigingen zijn in de selectie, er zullen een aantal spelers doorstromen vanuit de junioren en daarnaast heeft een aantal spelers aangegeven op een lager niveau te willen spelen. De samenstelling van de selectie en de indelingen van de andere teams voor volgend seizoen zullen zo snel mogelijk bekendgemaakt worden, maar eerst nog veel succes bij de laatste wedstrijden van dit seizoen!Geschreven door: Steven Dijkstra (Bestuur & TC)