Jubileum: HKC Haarlem bestaat 110 jaar!

HKC Haarlem, óns aller HKC Haarlem, was gister jarig en bereikte een respectabele leeftijd van 110 jaar! Daarom was gisteravond de aftrap van het jubileumjaar, met taart voor alle aanwezigen en de onthulling van het officiële Jubileum-logo. Dit speciale jaar zit bomvol activiteiten voor jong en oud. Het complete programma (wijzigingen voorbehouden) is bekendgemaakt; check de Agenda voor alle “save-the-dates” en mis niks!

Wat een leeftijd, 110 jaar…! Oké, er zijn mensen die ook zo oud worden, maar dat zijn er niet veel en vraag niet op welke manier. Maar onze vereniging is op deze leeftijd springlevend en sterker dan ooit. Met een stabiel aantal van +/- 250 leden (jeugd, senioren én niet-spelende leden), goede prestaties van onze teams in de verschillende competities, een gloednieuw sportcomplex met maar liefst drie volwaardige velden, vele vrijwilligers die iedere week hun kostbare tijd opofferen om de vereniging draaiende te houden en ga zo maar door… Zaken waar menig andere vereniging stinkend jaloers op zal zijn!

We wensen jullie namens het bestuur, de jubileumcommissie en alle andere HKC Haarlemmers een fantastisch jubileumjaar toe, zien jullie graag bij alle activiteiten en we hopen dat we er samen nog vele jaren bij op mogen blijven tellen.Geschreven door: Redactie