Officiële opening nieuwe velden – zaterdag 6 april

Minder dan een week te gaan nog voor de officiële opening van ons compleet vernieuwde sportcomplex op zaterdag 6 april aanstaande! Een feestelijke dag, bomvol activiteiten voor leden, supporters, sponsoren én onze buren uit de wijk. Hieronder vind je alle details, het programma en het antwoord op de vraag: wat is er eigenlijk nieuw?

Laten we beginnen met het programma. We organiseren een feestelijke officiële opening van de nieuwe velden en doen dat met de volgende activiteiten:

10:00 – 12:00Jeugdwedstrijden (Haarlem D-pupillen)
12:00Start officiële gedeelte (met taart!)
12:30Officiële opening nieuwe velden
13:00 – 14:00Activiteiten (Kangoeroes, clinics, demo’s, spelletjes, luchtkussen, etc.)
14:00Wedstrijden Haarlem 2 en Haarlem A1
15:30Wedstrijden Haarlem 1 en Haarlem 3
17:00 – 21:00Borrel + Hapje eten

Zoals je kunt lezen is het een mooie mix van korfbal, activiteiten, taart en gezelligheid. We nodigen daarom iedereen uit om dit feestelijke moment samen te vieren. Niet de hele dag de tijd? Balen natuurlijk, maar kom dan sowieso wél naar de officiële opening tussen 12:00 en 14:00, want dat wil je écht niet missen!

Wat is er nieuw?
Je kunt eigenlijk beter vragen: “Wat NIET?!”. Maar omdat we er zo trots op zijn, vertellen we er graag over. Aan iedereen die het horen én zien wil. Daarom bespreken we deze hele week iedere dag een ander onderdeel van het nieuwe complex. We beginnen morgen met het kroonjuweel: het nieuwe hoofdveld. Houd dus de website én de socials in de gaten!

Nieuwsgierig geworden? Kom aanstaande zaterdag naar HKC Haarlem (‘t Hoenstraat 1)!Geschreven door: Redactie