Oproep vanuit het Buurtcentrum

Zoals de meesten van ons hoogstwaarschijnlijk wel weten heeft HKC Haarlem een aantal jaar geleden haar wijkfunctie verbreed met de komst van het Buurtcentrum. Een onderdeel hiervan is dat op de maandagochtend een groep senioren buurtbewoners in ons clubhuis komen koffie/thee drinken, te samen met het spelen van een potje koersbal. Dit is inmiddels een vaste groep geworden van om en nabij de 12 deelnemers.

Dit werd met hart en ziel gecoördineerd en begeleidt door Tonny, maar helaas heeft zij nu aangeven per 1 mei te moeten stoppen. Daarom plaatsen wij bij deze een oproep, namens alle enthousiaste buurtbewoners, in hoop ervoor te kunnen zorgen dat dit uurtje gezelligheid voor hen kan blijven bestaan:

Is er iemand (of samen met iemand anders) binnen onze vereniging (of binnen jullie kennissenkring) die deze vrijwilligerstaak als gastvrouw/-heer op zich zou willen nemen de komende tijd? Natuurlijk zorgen wij dan voor een goede overdracht. Het houdt ‘t volgende in:

– Iedere maandag van 10.00-12.00 openen/afsluiten van het clubhuis
– Stoelen en tafels aan de kant
– Koffie/thee zetten en schenken
– Bijdrage drankjes innen
– Aandacht voor de deelnemers

En er is natuurlijk áltijd ruimte voor eigen initiatieven!

Ben of ken je iemand die hiervoor openstaat? Neem dan contact op met Lucia Grooff van SportSupport, via lgrooff@sportsupport.nl.

Namens alle deelnemers alvast ontzettend bedankt!Geschreven door: Redactie