Rabo ClubSupport: Stem op HKC Haarlem!

Ook dit jaar doet HKC Haarlem mee met Rabo ClubSupport. Een mooie actie van de Rabobank waarmee leden van deze bank op hun favoriete lokale club kunnen stemmen. Vorig jaar spaarden we voor de nieuwe belijning van het hoofdveld. Dat doel hebben we bereikt en daarom sparen we dit jaar voor vaste korfbalpalen op het stukje kunstgras naast het clubhuis. Niet alleen voor gebruik door de leden, maar ook om kinderen uit de buurt 24/7 de kans te geven het korfballen eens uit te proberen.

Waarom deze Rabobank actie?
“De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken. Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

Elk Rabobank lid mag in totaal vijf punten verdelen onder zijn of haar favoriete verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Als Rabobank lid bepaal jij dus welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Uiteraard hopen we op heel veel stemmen, zodat we een prachtig bedrag tegemoet kunnen zien. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!”

Vanaf 5 t/m 27 september kunnen de leden van de Rabobank stemmen
Zij kunnen dit doen door in te loggen in de Rabobank-app of op de Rabobank website en dan via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op ‘Rabo ClubSupport’. Leden van de Rabobank, stem op HKC Haarlem en geef die punten aan ons! Het zou mooi zijn als we kunnen melden dat de Rabobank mede-sponsor wordt van ons, dus elke stem is welkom om deze doelstelling te halen.

In oktober vinden de uitreikingen van de Rabo ClubSupport-cheques plaats. Meer info over deze actie is te vinden op https://www.rabo-clubsupport.nl/

Lid worden bij Rabobank
Heeft u wél een rekening bij de Rabobank, maar bent u nog geen lid? U kunt op rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ lid worden van de Rabobank en dan volgend jaar meedoen met deze leuke actie!Geschreven door: PR-/Sponsorcommissie