Recreanten claimen gedeeld 2e plaats in Badhoevedorp

Afgelopen zaterdag reisden de recreanten naar de Sporthoeve om het eerste toernooi in 2023 te korfballen. Er werd een incomplete competitie gespeeld. Er waren zes teams die elk drie wedstrijden speelden. HKC Haarlem speelde een aardig toernooi. We wonnen met 4-3 van VZOD. Tegen Groen-Geel werd net aan met 4-5 verloren. Tot slot wonnen we met 5-4 van onze lievelingstegenstander Oranje-Nassau.

Evert-Jan was topscoorder met 5 doelpunten, gevolgd door Marco met 4, Ilja met 3 en Patrick met 1 (strafworp). Groen-Geel was het beste team en had alle wedstrijden gewonnen. Als we kijken naar alle uitslagen dan denken we dat HKC Haarlem in sterkte gedeeld tweede in het complete deelnemersveld was. Op deze plaats willen we de supporters die ons nagereisd waren bedanken voor hun aanmoedigingen. Dat waren Maureen, Fedde, Frédérique en de supportersbus met Hans V. en Joop.

Tot slot willen we onze gewaardeerde Willemijn veel sterkte wensen met haar hardnekkige schouderblessure waardoor ze niet kan trainen en spelen.

Het volgende toernooi is op zaterdag 11 februari in Heerhugowaard. Save the date!Geschreven door: Ron Konijn