Seniorenkamp 2024

Op 7 mei 2024 viert HKC Haarlem zijn 110-jarig bestaan. In het kader van dit jubileum wordt er dit jaar een seniorenkamp georganiseerd van 28-30 juni 2024.

Wie mogen er mee op seniorenkamp?
Alle (spelende) leden ouder dan 18 jaar en ouders van jeugdleden mogen mee op seniorenkamp.  

Wanneer
Vrijdag 28 juni 2024 vertrekken we rond 19.00 uur bij het clubhuis naar de locatie. En zondag rond 13 uur vertrekken we weer richting huis, zodat iedereen nog een beetje tijd heeft om bij te komen. Mocht je nog wat langer willen genieten dan kan dat op de afterparty van 14-16 uur in het clubhuis.

Je kunt je opgeven voor vrijdag tot en met zondag (2 overnachtingen), vrijdag tot en met zaterdagavond (1 overnachting) of voor alleen deelname aan het dagprogramma op zaterdag.

Waar gaan we naartoe?
De locatie houden we nog even geheim, maar om alvast een tipje van de sluier te lichten… We blijven voor dit seniorenkamp zeer dicht bij huis.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 7 mei 2024. Op het inschrijfformulier kun je aangeven hoeveel nachten je meegaat. Het inschrijfformulier is te vinden in het clubhuis op de hoge tafel. Graag achter de bar ingevuld weer inleveren.Geschreven door: Mariska