SponsorKliks – Gratis Sponsoren!

Vanaf nu is het voor iedereen die h.k.c. Haarlem een warm hart toedraagt mogelijk om onze vereniging GRATIS te sponsoren. Lees hieronder hoe ook u onze vereniging kunt steunen.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.hkc-haarlem.nl en klik (aan de rechterkant) op de banner van SponsorKliks. Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando en nog veel en veel meer! Klik op de webwinkel waar u iets wilt bestellen en u wordt doorgestuurd naar de desbetreffende website. Dat is alles! Elke aankoop bij een van deze bedrijven via SponsorKliks levert h.k.c. Haarlem een commissie op. Dit terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra!

sponsorkliks banner

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via SponsorKliks kunt u terecht bij 4500 restaurants/bezorgwebsites (waaronder o.a. Thuisbezorgd.nl en Dinnersite) waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk, maar nog lekker ook!

Ook een reis boeken kan via SponsorKliks. Niet alleen Booking.com en Hotels.com zijn beschikbaar, maar ook een verblijf bij Centerparcs of een vliegticket via KLM.nl, Cheaptickets.nl of Expedia. En aangezien het bij het boeken van een reis vaak om grote bedragen gaat, zijn ook de bijbehorende commissies absoluut de moeite waard!

Ga dus bij elke online aankoop eerst even naar www.hkc-haarlem.nl en klik op de SponsorKliks banner. Gratis en een kleine moeite voor u, maar het levert onze vereniging (als iedereen mee doet) weer een mooi sponsorbedrag op!

TIP: U kunt de link (www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4295) natuurlijk ook toevoegen aan uw favorieten/bladwijzers, zodat het sponsoren nóg makkelijker wordt!