Trainer Mark over het veldseizoen van H2

Jullie verslaggever blikte met Mark Goverse, de trainer van ons tweede, vooruit naar het veldseizoen. Ten tijde van het interview stond alles nog in het teken van de promotieduels tegen OVVO 4.

Hoe kijk je terug op het seizoen 2021-2022 tot nu toe?
Bij het begin van de veldcompetitie hadden we een geheel nieuw Haarlem 2. We hebben veel moeten bouwen waardoor de resultaten aanvankelijk minder waren.

Uitgangspositie Haarlem 2 voor het veld:

Het bouwen heeft in de zaalpoule resultaten opgeleverd: we werden eerste. We halen vaak de twintig doelpunten of meer. Ook houden we meer dan één keer de bal over zodat we in één aanval meerdere doelpogingen hebben.

Zijn er verbeterpunten voor H2?
We moeten elkaar beter begrijpen: inzien wat een ander nodig heeft in het aanvalsspel, en zien hoe we verdedigend met zijn allen sterker kunnen zijn.

Wat is je ambitie voor de tweede helft van de veld?
Nu we gegroeid zijn als team wil ik bij de tegenstanders waarvan we eerst verloren doordat we nog niet goed ingespeeld waren nu de boel omdraaien en winnen.

Wil je tot slot nog iets kwijt?
Ik focus me eerst op de beslissingswedstrijden tegen OVVO4

Beste Mark, bedankt voor het interview. Ik wens jou en Haarlem 2 alles succes bij de promotieduels en de veldcompetitie.Geschreven door: Ron Konijn