Coach Arjan over vlaggenschip H1

Hoe staat het met Haarlem 1, zo vlak voor het zaalseizoen? Jullie verslaggever was benieuwd en belde met trainer-coach Arjan Baerveldt.

Hoe is het om trainer-coach van Haarlem 1 te zijn?
Harstikke leuk, we hebben een leuke en enthousiaste groep. We spelen weer met twee systemen. We presteren soms minder maar we hebben vaker een ondergrens in de prestaties. Door knokken halen we toch vaak het resultaat binnen en het aantal gescoorde doelpunten per wedstrijd is hoger geworden.

Hoe kijk je terug op de veldcompetitie?
We staan derde na de eerste helft veld en daarmee mogen we tevreden zijn. Er had meer ingezeten, ook gezien ons gelijkspel tegen de koploper. Ook de blessure van Jeroen Spier was een tegenvaller.

Hoe was de voorbereiding voor de zaal?
Goed. Behalve Jeroen geen blessures. De wedstrijd tegen EKVA speelden we slecht maar door knokken haalden we toch een gelijkspel binnen. We gaan goed voorbereid de zaal in.

Wat is jullie ambitie voor de zaalcompetitie?
Haarlem 1 gaat voor het kampioenschap. Om dat te behalen moet je geluk hebben met blessures en ook slechte wedstrijden winnen.

Wat wil je tot slot kwijt?
Ik ben blij met de gezellige en gedreven groep die we hebben. Ik ben trots op de verbetering die ze doormaken en hun bereidheid om te werken.

Beste Arjan, bedankt voor het interview.  Veel succes en korfbalplezier toegewenst met Haarlem 1.



Geschreven door: Ron Konijn