Coach Cor over 2e helft veld Haarlem 2

Haarlem 2 heeft zich in de zaal gehandhaafd in de tweede klasse en staat nu klaar voor de veldcompetitie. Jullie verslaggever vroeg aan coach Cor Loef hoe hij tegen de aanstaande veldcompetitie aankijkt. Op dit moment staat Haarlem 2 op een fraaie tweede plaats achter SDO:

 GespeeldPunten
SDO816
Haarlem 2810
Fortissimo 2810
Rohda 489
Furore 288
Apollo 287
VZOD 283
Viking 28-2

Hoe kijk je terug op de zaal?
Het seizoen is te verdelen in drie delen. We zijn redelijk goed gestart, in het middelste gedeelte ging het lastig. Het laatste deel was positief met ook tot slot een mooie overwinning op Swift. Als beste zevende hebben we ons nog net gehandhaafd in de tweede klasse.

Wat zijn de sterke punten van Haarlem 2?
We zijn steeds meer één team en zijn er voor elkaar. Wat we trainen wordt in de wedstrijd opgevolgd. Er zit zeker nog groei in het team!

Wat kan er nog beter?
Het laatste kwartier moeten we net zo goed spelen als het eerste kwartier. Het is nu en dan gebeurd, dat we de wedstrijd in het laatste kwartier weggeven. Dat mag niet gebeuren.

Wat is de doelstelling voor de veldcompetitie?
We staan nu op de tweede plaats. SDO is niet meer in te halen dus gaan we voor de tweede plaats. We promoveren dan naar een hogere klasse. Als we onze best blijven doen zit dat er zeker in.

Wil je nog wat tot slot kwijt?
Ik wil iedereen oproepen om zoveel mogelijk naar Haarlem 1 en Haarlem 2 te gaan kijken en ons aan te moedigen. We kunnen de support goed gebruiken!

Beste Cor, bedankt voor het interview. Ik wens jou en Haarlem 2 veel succes in de veldcompetitie.Geschreven door Ron Konijn