Haarlem B1

Wedstrijdverslag Fortuna/Delta Logistiek B1 – Haarlem B1
Zowel Fortuna als Haarlem verdedigde erg sterk in de eerste helft, waardoor de doelpunten erg schaars waren. Fortuna miste de energie om onder de hoge verdedigende druk uit te komen en ook bij de uitploeg gingen er veel kansen mis.

Fortuna veranderde wat in de opstelling en kon zo met een voorsprong van 5-4 gaan rusten. In de tweede helft kwamen beide ploegen aanvallend los, maar Fortuna schoot het beste en kon zo uit lopen naar een 14-9 voorsprong. Haarlem kon zich nog te herpakken, maar het lukte de uitploeg niet om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. Toch is de Haarlemse coach Guido Duijs opnieuw tevreden: “Het team heeft een goede pot gespeeld. We hebben alweer een tegenstander laten zien dat we niet zomaar Hoofdklasse spelen en dat we een team zijn om rekening mee te houden.” Tom van der Kooij (coach Fortuna) is juist kritisch over zijn ploeg: “Het was een hele moeizame wedstrijd tegen een sterk verdedigend Haarlem. Het zal volgende week een stuk beter moeten tegen Die Haghe.” (Uitslag: 19-14)