Kom Haarlem 1 aanmoedigen in strijd om kampioenschap!

Dit zaalseizoen heeft Haarlem 1 een goed seizoen. Tot nu toe zijn er 11 wedstrijden gespeeld waarvan er 10 zijn gewonnen en 1 in gelijkspel is geëindigd. Dit heeft er voor gezorgd dat het eerste nu 4 punten los staat van de nummer 2, OKV. Doordat wij op onderling resultaat een voorsprong hebben op OKV, betekent winst aanstaande zaterdag dat we kampioen zijn!

Aanstaande zaterdag 18 maart speelt Haarlem 1 tegen HBC 1 de kampioenswedstrijd. Aanvang van de wedstrijd is 15:50. Helaas spelen we uit, maar niet getreurd: het is dichtbij! De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal De Waterakkers; Kerkweg 127, Heemskerk. Op 14 januari speelde het eerste ook tegen HBC en werd er met 19-11 gewonnen. De kans op winst is dus groot. Maar je weet nooit wat de zenuwen met de spelers doen en daarom kunnen wij jullie aanmoediging goed gebruiken!

Als we kampioen zijn geworden dan nodigt de selectie alle supporters, TC, invallers en het bestuur uit om een drankje te komen doen in het clubhuis! We zullen rond 18:00 terug zijn in de kantine.

Zien we je zaterdag in Heemskerk (& hopelijk daarna aan de ’t Hoenstraat)?Geschreven door: Tijs (H1)