Priktoernooi & Pizza – 14 mei

Het is weer zo ver, we zijn weer lekker buiten aan het korfballen! Om dat te vieren organiseren we op zaterdag 14 mei vanaf 17:00 een priktoernooi!

Voor de mensen die misschien niet weten wat een priktoernooi is😉; je vormt een tweetal en probeert dan zo veel mogelijk doelpunten te maken tegen het andere tweetal, dit gaat in een kleine competitie. Je schiet op je eigen paalhoogte en met een afstand van 5/4 meter.

En dit keer is het geen toernooi zoals ‘normaal’; dit keer vorm je een team met je ouders/verzorgers. Overtuig je papa, mama, buurman, buurvrouw, tante, oom of ander familielid ervan dat ze met je meedoen! Je kan je inschrijven op de lijst die in de kantine hangt. Wie weet win jij wel de hoofdprijs!

🍕Na afloop eten we lekker pizza met zijn allen. Ook daar moet je je even voor opgeven, je mag je natuurlijk ook enkel inschrijven voor de pizza als je niet meedoet met het priktoernooi.🍕

Schrijf je snel in op de inschrijflijst in de kantine! Tot dan! 😊🤙🏼

PS: We beginnen die dag met de A1 thuis, daarna H3, H2, H1 én H4! Kom ze allemaal aanmoedigen en geniet van een lekker middagje buiten(korfbal)!Geschreven door: AC