Sponsorloop Pinksterkamp & onthulling thema!

Op 22 april heeft zich de sponsorloop “rennen voor de bus” voltrokken. Maar liefst 19 kinderen, uit alle leeftijdscategorieën, hebben rondjes gerend om geld op te halen voor de bus voor het pinksterkamp. Enthousiaste kinderen, een hoop supporters langs de lijn en opzwepende muziek om de kinderen zoveel mogelijk rondjes te rennen, kortom een groot succes!

De kinderen hebben in totaal 278 rondjes gerend wat neerkomt op ongeveer 35 km. Hiermee is het bedrag van €850,- opgehaald! Het opgehaalde bedrag is meer dan de kosten van de bus. Het resterende bedrag gaan we gebruiken voor nieuw sport- en spelmateriaal.

Na afloop werden de kinderen beloond met limonade en poffertjes, ook werd het thema voor dit jaar onthuld:

FEESTDAGEN

Wij zijn als organisatie enorm trots op alle kinderen die zich zo hard hebben ingespannen en zien jullie graag weer op het kamp! Daarnaast danken we ook alle sponsoren (ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en ieder ander) voor hun bijdrage.

Als kamporganisatie zitten we niet stil en zijn we met de laatste voorbereidingen bezig, waaronder ook een laatste inzamelactie voordat we vertrekken. Hierover zal snel meer informatie volgen.

Wij hebben er zin in, tot snel!Geschreven door: PK commissie