Seniorenkamp 2024: wat nieuwe (& oude) informatie

Zoals eerder aangekondigd vieren we ons 110-jarig bestaan van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni tijdens een spetterend seniorenkamp! De inschrijving is inmiddels geopend (inschrijven doe je HIER!) en in dit bericht vind je nog wat meer informatie over de inhoud van het weekend.

Allereerst de eerder gedeelde informatie: het seniorenkamp is voor alle (spelende) leden ouder dan 18 en ouders van jeugdleden. We vertrekken vrijdag 19.00u vanaf de club naar de kamplocatie, daar verblijven we dan tot zondag 13.00u. Daarna kun je naar huis of mee terug naar ons clubhuis voor de afterparty (14.00-16.00u). Omdat we graag iedereen de kans willen geven om dit weekend mee te maken hebben we drie verschillende arrangementen: vrijdag t/m zondag (2 overnachtingen), vrijdag t/m zaterdag (1 overnachting) en zaterdag overdag. De locatie is goed bereikbaar vanuit Haarlem en omstreken en voor velen waarschijnlijk zelfs op fietsafstand.

De kosten voor het kamp zijn €90 voor het hele weekend (vrij-zo) of €45 voor een deel (vrij-za/za overdag), daarbij inbegrepen zit ontbijt (2x) voor de overnachters en lunch en diner op zaterdag.

Dan wat meer informatie over het programma: na aankomst op de vrijdagavond zullen we ons eerst installeren en vervolgens het weekend aftrappen met een quiz op de kamplocatie. De zaterdagochtend start met ontbijt en daarna beginnen we, geheel in klassieke pinksterkampstijl, aan een speurtocht. Zaterdagmiddag vermaken we ons met spellen en gezelligheid, aansluitend een uitgebreide BBQ en ’s avonds gaan we de strijd met elkaar aan in Jongens Tegen De Meiden. Op de zondagochtend doen we rustig aan en zorgen we ervoor dat we de locatie netjes achterlaten. In het clubhuis is er daarna tijd om na te genieten en verhalen te delen.

Hopelijk heb je hierna antwoord op je meeste vragen, maar mocht je toch nog iets willen weten of moeten we je overhalen om mee te gaan, neem dan even contact op met Marc, Mariska, Melle, Mikki, Tijs of Ton!

INSCHRIJVENGeschreven door: Mikki