Taakie-mail gemist? Herkansing!

Eind augustus hebben jullie via Taakie een e-mail gekregen van HKC Haarlem. Hieronder een voorbeeld van deze e-mail. Misschien dacht je: “Dat kan nooit van onze club afkomen > SPAM > verwijderen die hap!” en heb je er daarom niet naar gekeken. Of misschien is de e-mail simpelweg aan je aandacht ontsnapt. We sturen daarom binnenkort een reminder met wederom de vraag om (alsnog) de vragenlijst in te vullen, zodat we een goed beeld hebben wie er allemaal bij onze club rondlopen.

E-mail verstuurd naar alle leden, 31 augutus j.l.

Wat is “Taakie” eigenlijk?
Taakie is een systeem om alle mogelijke vrijwilligers binnen de vereniging in kaart te brengen. Je vult via de link in de e-mail een aantal vragen in over jezelf en jouw skills. Zodra er een “Taakie” beschikbaar komt die matcht met jou, krijg je een automatisch berichtje via Whatsapp. Reageer je hier positief op? Super! Toch even geen tijd of geen zin? Ook geen probleem! Taakie leert van iedere taak die jij wel óf juist niet oppakt en vindt op deze manier steeds beter alleen de vrijwilligerstaken die écht bij jou passen.

Motto: “Niet moeten, maar matchen!”

Waarom op deze manier?
Vrijwilligers zijn binnen iedere vereniging – en dus ook bij ons – ontzettend belangrijk. Er zijn 1001 taken die uitgevoerd moeten worden om de club draaiende te houden voor iedereen. Denk hierbij aan commissiewerk, bardienst draaien, teams coachen, social media bijhouden, materiaal op orde houden, etc. etc. Veel werk, maar gelukkig zijn we ook met veel mensen en vele handen maken licht werk. De uitdaging: vind maar eens nét die juiste persoon voor die ene taak!

Daar komt Taakie om de hoek kijken; je maakt simpel een profiel aan en Taakie matcht geheel automatisch de juiste taak met de juiste persoon. Laagdrempelig, vrijblijvend en snel. Hiermee hopen we meer mensen te vinden die zich willen inzetten voor de vereniging en tegelijkertijd het beschikbare werk beter te verdelen onder de beschikbare vrijwilligers aan de hand van wat zij écht leuk vinden.Geschreven door: Taakie taskforce