Voorbereiding selectie nieuwe seizoen

De jaarvergadering is geweest, de jubilarissen zijn gehuldigd, de schoolvakantie is nabij… kortom, de zomerstop is een feit. Even geen korfbal, even geen wedstrijden, even geen trainingen (al kunnen sommigen het toch niet laten 😉 ). Máár… voor de selectie is de zomerstop altijd net even wat korter. Zij zullen zich dit jaar nog beter dan normaal willen voorbereiden op het nieuwe seizoen, na de promotie naar de 1e klasse afgelopen seizoen. Daarnaast zijn er een flink aantal nieuwe gezichten en een nieuwe trainer/coach voor Haarlem 2.

Natuurlijk willen de trouwe fans geen seconde missen van deze ontwikkelingen. Daarom deelt de TC nu al het schema, onder voorbehoud van toevoegingen/wijzigingen, van de voorbereiding van de HKC Haarlem-selectie:

Belangrijk detail is dat HKC Haarlem op 31 augustus een driekamp organiseert op onze eigen velden; Roda en Oosterkwartier zullen met hun selecties onze kant op komen. Een mooie kans om onze toppers in actie te zien. Supporters zijn natuurlijk altijd welkom!

Voor nu een fijne vakantie gewenst en we zien jullie daarna weer graag op het veld!Geschreven door: TC/Redactie