Bericht van de kledingcommissie!

Voor de meeste teams zijn de laatste wedstrijden gespeeld. Dat betekent dat de kledingcommissie aan de gang zal gaan om alle shirts weer in de juiste tassen te stoppen, zodat we iedereen volgend seizoen weer in een mooi tenue kunnen steken. Ga je stoppen, is de kleding te klein, ben je trainer of heb jij op dit moment de shirtjestas? Lees onderstaande dan even goed door.

  • Inname kleding voor leden die stoppen

Heb je opgezegd, lever dan je spullen gewassen in. Dat kan op de dinsdag 11 juni of donderdag 13 juni na de laatste wedstrijd. De kleding graag gewassen, in een dichte tas, voorzien van je naam en team afgeven aan iemand van de kledingcommissie.

  • Wedstrijdshirts

Alle teamtassen voorzien van wedstrijdshirts kunnen, natuurlijk ook gewassen, in het tassenrek gezet worden op de dinsdag 11 juni of donderdag 13 juni (na de laatste wedstrijd).

  • Trainer/coach jasjes

Alle trainer/coach jasjes moeten ingeleverd worden. Ook als je volgend jaar een team gaat coachen. We zullen in het nieuwe seizoen alles weer herverdelen.

Ook de trainer/coach jasjes in een dichte tas, voorzien van naam inleveren op de dinsdag 11 juni of donderdag 13 juni (na de laatste wedstrijden).

  • Kleding te klein?

Is je kleding te klein, wil je iets ruilen, stuur dan een e-mail naar kleding@hkc-haarlem.nl. Aan het begin van het seizoen zullen we een ruilmoment plannen.

  • Kleding stuk?

Heeft je kleding mankementen (kapotte rits / logo eraf) dan ook graag inleveren in een dichte tas met je naam en team erop zodat we het kunnen bekijken en eventueel vervangen/repareren.

Inleveren kan bij:

A, B en C jeugd Esther Gieling
D, E en F jeugd Ilona Otten
Senioren/recreanten Wanda van den Berg
Trainer/Coach jasjes Patricia HagenGeschreven door: Kledingcommissie