We gaan weer beginnen!

Nu de zomervakantie bijna is afgelopen gaat het korfballen weer beginnen! Vanaf dinsdag 23 augustus zijn er weer trainingen voor de jeugd op dinsdag- en donderdagavond. De F, E en D-teams trainen om 18:15, de A, B en C-teams starten om 19:15. Het volledige overzicht is hier te vinden. De selectie is al gestart met de trainingen en gaat komend weekend op trainingskamp. De trainingen voor de overige senioren teams beginnen ook op 23 augustus.

Het veldseizoen
De KNKV heeft competitieschema bekend gemaakt in de KNKV app (zelf svp downloaden) het complete programma, standen en uitslagen zullen binnenkort ook op onze eigen website terug te vinden zijn. De veldcompetitie start op 10 september. De meeste jeugdteams spelen de laatste competitiewedstrijdop 15 oktober, de senioren en de A1 spelen op het veld tot 29 oktober wedstrijden. De eerste officiële zaalwedstrijd vindt plaats op 26 november.

Oefenwedstrijden 
Op 3 september zijn er oefenwedstrijden op ons eigen sportcomplex voor alle teams (behoudens B1, hiervoor wordt nog een tegenstander gezocht). Zie onderstaand schema voor het overzicht. Het wordt een mooie dag om thuis alle nieuwe teams aan de slag te kunnen zien!

Oefenwedstrijden 3 september 

Tijd  Team  Tegenstander   
9.00 uur Haarlem F1 Helios Veld 2 
9.00 uur  Haarlem F2 De Vinken  Veld 2 
9.15 uur Haarlem D1 De Vinken  Veld 1 
10.00 uur Kangoeroetraining  Veld 2 
10.00 uur Haarlem E1 Aurora Veld 2 
10.30 uur Haarlem B1  Veld 1 
11.15 uur  Haarlem D2 De Vinken  Veld 2 
11.45 uur Haarlem A1 Dijkvogels A1 Veld 1 
12.30 uur Haarlem B2  Aurora Veld 2 
13.00 uur Haarlem 3 Fortissimo Veld 1 
13.45 uur Haarlem C2 Velocitas Veld 2 
14.10 uur Haarlem 2 Dijkvogels Veld 1 
15.00 uur Haarlem C1 Velocitas Veld 2 
15.30 uur Haarlem 1 Dijkvogels Veld 1 
16.00 uur Haarlem 4 Rapid  Veld 2 

De indeling van de teams is aan het einde van vorig veldseizoen al doorgevoerd (link). Als het goed is zijn de ouder(s) toegevoegd aan de nieuwe teams-groepsapp. Zo niet, dan graag een bericht aan de TC (Marleen). De trainers zijn al met de teams aan de slag geweest. De TC is aan de slag om een laatste vacature voor de B2 in te vullen. De TC zal aan het begin van de competitie bij de jongste jeugdteamslangskomen om kennis te maken met de (nieuwe) ouders en om een toelichting te geven op het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Jullie krijgen hierover nog bericht.  

Extra training F-jeugd
De groei bij de allerjongste korfballers is verheugend, we starten dit jaar met twee F-teams! De F-jes trainen gezamenlijk op dinsdag onder leiding van Anne Fleur, Teun en Bas. Naast de training op dinsdag kunnen kinderen (en ouders) die dat willen ook op donderdag trainen. Het betreft een proef tot en met het zaalseizoen om te zien of hier voldoende animo voor is. De training is geheel vrijblijvend, kinderen die één keer trainen komen bij voorkeur op de dinsdag.   

Aanmelden HKC Haarlem Nieuws-app
Tot slot, naast de appgroep per team bestaat ook de “HKC Haarlem Nieuws” groep. Hierop worden alle verenigingsberichten geplaatst. De groep wordt beheerd door de redactie en is gegarandeerd 100% SPAM-vrij aangezien er niet gereageerd kan worden! Aanmelden kan hier, uiteraard gaan we discreet met je gegevens om.Geschreven door: TC (Marleen, Martijn, Mariya, Steven en Tim)