Corona update: veel onzekerheid

Naar aanleiding van de persconferentie van 3 november heeft het KNKV onderstaand bericht verspreid onder de verenigingen. Zoals is te lezen, is de bond in overleg met het NOC*NSF om de gevolgen van de nieuwe maatregelen voor alle sporten in kaart te brengen. Zodra hierover meer duidelijkheid is, zullen wij als HKC Haarlem de leden hierover informeren. We hebben nog even, voordat de zaaltrainingen aanvankelijk zouden starten, dus we willen geen overhaasten beslissingen nemen, waar we dan later wellicht op terug moeten komen. Nog even geduld dus, we komen zo snel mogelijk met meer informatie.


Bericht KNKV – 3 november 2020

Het KNKV heeft kennis genomen van de op dinsdagavond 3 november afgekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze additionele maatregelen hebben opnieuw gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

De additionele maatregelen, die gelden van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november, vind je op de site van de Rijksoverheid.

Het KNKV wacht de uitwerking van de maatregelen vanuit NOC*NSF af en komt zo spoedig mogelijk met meer informatie voor de korfbalverenigingen. Deze informatie wordt dan verwerkt in de KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden op KNKV.nl/faqcorona.Geschreven door: Bestuur