De Grote Clubactie is in volle gang!

Op zaterdag 18 september zijn de kinderen weer gestart met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Inmiddels zijn er al bijna 100 loten verkocht. Dit kunnen er natuurlijk nog veel meer worden!

Doel:
Afgelopen maanden is er door veel mensen heel hard gewerkt om de binnenkant van het clubhuis een opknapbeurt te geven. Na de binnenkant is nu echter de buitenkant aan de beurt. Buiten is al geschilderd, maar het terras kan wel een aantal leuke picknicktafels gebruiken. Hoe meer loten wij als vereniging met z’n allen verkopen, hoe groter de picknicktafels zullen worden!

Hoe werkt het?
In de week van 14 september ontvangen de kinderen een verkoopboekje. Op dit boekje is ook een QR-code te vinden zodat er op een verantwoorde manier loten verkocht kunnen worden. De QR-code scan je met je telefoon en dan moeten de gevraagde gegevens worden ingevuld. Geen QR-code scanner op de telefoon? Dan kunnen de gegevens ingevuld worden in het verkoopboekje. Ieder jeugdlid ontvangt een verkoopboekje, met persoonlijke QR-code. De senioren ontvangen via de app een QR-code.


Geen verkoper aan de deur gehad? Koop dan je loten via deze link (klik)!


Prijzen
Degene die het winnende lot in bezit heeft gaat ervan door met de hoofdprijs van 100.00 euro. De tweede prijs is een Seat Mii electric + 4 jaar zorgeloos rijden en de derde prijs is een Keuken Kampioen cheque twv 10.000 euro. Mocht je niet naar huis gaan met een van deze prijzen dan maak je onder andere nog kan op een fiets, een drie daagse minicruise of een rondvaart op de Blue Boat.

Verkoop jij als lid van HKC Haarlem meer dan 20 loten? Dan ontvang je een 20-loten waardebon. Met deze waardebon krijg je flinke korting op leuke dagjes uit, een gratis entreekaartje of een leuke aanbieding bij het uitzoeken van je nieuwe sportoutfit.

Nieuw:
Loten verkopen is dit jaar nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt als verkoper inloggen op je eigen verkooppagina. Je kunt hier badges winnen, zelf bijhouden hoeveel loten je hebt verkocht en je hebt direct toegang tot alle winacties (zoals de 20-loten waardebon). Hier krijg je ook tips en tricks om nog meer loten te verkopen. Je kunt je persoonlijke pagina delen via WhatsApp of email met familie en vrienden, zodat je nog meer loten kan verkopen. Wie wordt dit jaar de winnaar van de meest-verkochte-loten-prijs?

De belangrijkste data nog even op een rijtje:
  • 18 september start Grote Clubactie
  • Loten verkopen via verkoopboekje, QR-code, óf via je online verkoperspagina!
  • Uiterlijk 10 november inleveren papieren verkoopboekjes
  • Waar kun je je verkoopboekjes inleveren? In de grote kartonnen box in het clubhuis
  • 9 december bekendmaking trekkingsuitslagGeschreven door: Mariska