De nieuwe kleding wordt uitgedeeld!

Eindelijk is het zover en kunnen we de nieuwe trainingspakken uitdelen. Bijna alle leden zijn al langs geweest om een trainingspak te passen of op te halen en we hopen dan ook dat we voor de eerste competitiewedstrijden op 11 september iedereen in een nieuw rood-zwarte outfit kunnen laten rondlopen.

Om de pakken en wedstrijdkleding mooi te houden hebben we een aantal spelregels opgesteld en we hopen dat de leden zich daar aan zullen houden. Zo kunnen we lang van deze kleding genieten.

Zo mag je de trainingspakken wel aan náár de training, maar niet tijdens de training. Niet naar school en ook niet als je gaat buitenspelen. Het wedstrijdrokje of broekje doe je alleen aan bij de wedstrijden en de shirts worden gezamenlijk gewassen. De kledingvoorschriften lees je hier. Lees het alsjeblieft goed door, zo blijft de kleding veel langer mooi!

Ben je nog niet langs de kledingcommissie geweest of wil je toch nog een groter rokje of broekje. Laat het ons dan weten. Er is bijna altijd wel iemand van de kledingcommissie aanwezig en zo niet, dan kunnen we een afspraak maken.Geschreven door: Kledingcommissie