C1 kampioen & naar NK voor de C-jeugd 1e klasse!

De C1 is een wedstrijd voor het einde van het seizoen al ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse poule E van de C-jeugd. Dit betekent dat onze Toppers van de C1 voor een unieke ervaring mee mogen doen met de jeugdkampioenschappen. Deze kampioenschappen vinden plaats op zaterdag 9 juni 2018 in Nuenen.

Dat er een team naar de jeugdkampioenschappen gaat is vrij bijzonder en daarom willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en er een speciale dag van maken. Daarom is het de bedoeling om samen met onze Toppers deze dag te beleven. Een gezamenlijk vertrek met een bus vanaf de club is daarom iets wat ons een leuk idee lijkt. De kampioenschappen vinden dit jaar plaats bij de Nuenense Korfbal Vereniging in Nuenen.

Het precieze programma van de jeugdkampioenschappen is nog niet bekend, maar het zal ongeveer vanaf 9 uur tot en met 17 uur plaatsvinden. De reis ernaartoe zal ook ongeveer 2 uur in beslag nemen aangezien het in de buurt van Eindhoven plaatsvindt. Een kleine bijdrage wordt verwacht en zal rond de € 10,- per persoon zijn. Om er zeker van te zijn dat er genoeg interesse is om deze Toppers van de C1 aan te moedigen willen wij de interesse peilen van alle leden.

Mocht je interesse hebben om ook mee te gaan met de bus en de Toppers aan te moedigen bij de jeugdkampioenschappen. Stuur dan een mailtje uiterlijk voor maandag 4 juni naar: gtduijs@gmail.com.

Onze Toppers kunnen elke extra steun van een supporter altijd gebruiken en delen deze speciale ervaring dan ook graag met de supporters van HKC Haarlem. De Toppers van de C1 en hun coaches zijn er helemaal klaar voor en hebben er al zin in. Hopelijk jij ook en zien we elkaar op 9 juni in de bus.

 

Geschreven door: Guido Duijs