Driekamp Junioren/B1: “Conditionele uitdaging”

Op het moment van schrijven begint over een kleine week de competitie weer. Om daar zo goed mogelijk aan te beginnen zijn de junioren en B1 al een aantal weken hard aan het trainen. Afgelopen zaterdag stond een onderlinge driekamp op het programma. Om 10 uur werd in het heerlijke ochtendzonnetje begonnen met een schottraining om aansluitend met elkaar wat te eten. Toen iedereen voldaan was en de broodjes wat omlaag waren gezakt was het tijd om eens te zien hoe ver ieder team gevorderd was de afgelopen weken.

Op de planning stonden drie wedstrijden, A1-A2, A2-B1 en B1-A1. Helaas waren om verschillende redenen de teams niet geheel compleet, maar gelukkig voelde niemand zich te beroerd om de andere teams uit de brand te helpen. Dat zorgde er voor dat iedereen flink wat minuten kon maken en conditioneel behoorlijk werd uitgedaagd. Om niemand te overbelasten werd het programma uiteindelijk teruggeschroefd naar twee wedstrijden in plaats van drie en konden de trainers na afloop tevreden terugkijken op een geslaagde dag.

Deze week wordt nog twee keer getraind en door de A1 op dinsdag nog een oefenwedstrijd gespeeld (uit bij Sporting-West). Zaterdag begint vervolgens voor iedereen de competitie. De A2 speelt om 14.00u uit bij Roda in Westzaan en de B1 en A1 spelen aansluitend om 15.45u en 17.00u op ons eigen veld tegen Groen Geel B2 en Fluks A1.

 

Geschreven door: Mikki Sistermans