Het korfbalgevoel van… Lotta

Ik heb Lotta Vos op een vrijdagavond  telefonisch gesproken. Lotta is begonnen met korfbal op haar achtste en speelt nu in de A1. Als korfballer is ze niet ergens uitzonderlijk goed in: ze is een all-rounder. Als vrijwilliger is ze de succesvolle trainer-coach van de E1 (net kampioen geworden). Als trainer-coach hecht ze aan de volgende punten: gezellige sfeer, iedereen er bij betrekken, samenwerking en goede oefenstof

Wat zijn  je eerste korfbalherinneringen?
Ik zat op de Zonnewijzer en ben er bij gekomen door het schoolkorfbal en kwam meteen in een supergezellig team terecht. 

Welke woorden associeer je met korfbal?
Gezellig, sportief en samenwerken.

Wat zijn je mooiste korfbalherinneringen tot nu toe?
De keren dat ik kampioen werd. Nu vind ik het coachen hartstikke leuk. En de gezelligheid in al de teams waarin ik gespeeld heb.

Heb je nog een korfbaldroom die je met ons wilt delen?
Ik wil graag door gaan op deze voet. Mijzelf verbeteren als speler en als trainer-coach.  

Beste Lotta, bedankt voor het interview en ik hoop dat je korfbaldromen uitkomen.Geschreven door: Ron Konijn