HKC Haarlem 2025: De “Stip op de horizon” ACTIE MAANDEN!

In de nieuwsbrief van 11 november hebben we als zogenaamde “Stip op de horizon” uitgesproken dat we graag nieuwe belijning én dug-outs voor het hoofdveld willen hebben. De inschatting is dat we daar zo’n 8.000 euro voor nodig hebben. Het is de bedoeling dat we door middel van verschillende acties en activiteiten dit gezamenlijke doel met de hele vereniging gaan dragen én natuurlijk behalen vóór het einde van dit seizoen. Hiervoor willen we de maanden januari en februari uitroepen tot actie maanden!

Wedstrijd: “HKC Haarlem in actie!”

Bedenk met je team (& coach) het meest lucratieve idee, haal het meeste geld op en WIN een VIP pakket met je team. Alles mag; je oude knuffels verkopen, auto’s wassen in de wijk, honden uitlaten, of misschien pakken jullie het nog grootser aan en proberen jullie via een actie op Instagram of TikTok geld in te zamelen. Het maakt niet uit, als het maar geld oplevert voor het nieuwe veld! Denk groot!

Het winnende team verdient naast de eer ook het VIP pakket, bestaande uit onder andere:
– een verwenpakket voor het hele team
– een giga grote taart
– opening van het nieuwe veld door jullie team, met een fotograaf

Geef je idee door via info@hkc-haarlem.nl zodat we het op de website en social media kunnen promoten en jullie nóg meer kans maken op die prijs!Geschreven door: HKC Haarlem 2025