Pinksterkamp? Leuk, maar wat is het precies?

De Pinksterkampcommissie is alweer even aan het vergaderen. Het thema is inmiddels bepaald, de locatie is vastgelegd en het beloofd weer een kamp te worden vol avonturen. Voor alle nieuwe (en oude) jeugdleden even kort wat informatie over het leukste evenement van het jaar.

Wat is Pinksterkamp?
Pinksterkamp is het leukste jeugdevenement van het jaar. Tijdens de vier dagen dat we weg zijn doen wij allerlei spelletjes binnen een bepaald thema. Denk aan een speurtocht, een tienkamp en een avondwandeling. Wellicht gaan we dit jaar wel weer zwemmen…? Wat we gaan doen en wat het thema is houden we natuurlijk nog even geheim.

Wie mogen er mee op Pinksterkamp?
Pinskterkamp is voor álle jeugdleden, van de F t/m de A.

Waar gaan we naartoe?
In 2020 gaan wij met HKC Haarlem naar de YMCA in Leusden. Daar zullen wij slapen in tenten. Hier zijn al matrasjes aanwezig, maar we slapen wel op een houten vloertje.

Wanneer is het Pinksterkamp?
Pinksterkamp begint op vrijdag 29 mei rond 17.00 uur op de Kleverlaan waar wij op maandag 1 juni 2020 rond 15.00 uur weer terug zullen keren.

Leuk, ik wil mee. Hoe moet je je opgeven
Inschrijven doe je via het inschrijfformulier op de website. Deze staat online tussen 1 februari en 1 maart. En weet je wat fijn is? Het is schrikkeljaar, dus je hebt een dag langer om je op te geven.

Wanneer zien we de beelden van 2019?
Ben je reuze benieuwd welk avontuur wij vorig jaar hebben beleefd als superstriphelden, houd dan de informatie op de site of de app in de gaten wanneer wij de aftermovie laten zien.

Wat zijn de kosten?
Dit jaar zijn de kosten €95,-. Hiervoor krijg je vervoer naar en van de locatie, je overnachtingen en alle maaltijden en genoeg te drinken.

Ik heb toch nog vragen!
Voor vragen kun je contact opnemen met Mariska de Visser (mariska.devisser@gmail.com) of  via Whatsapp 06-23448578

Enkele afspraken vast op een rijtje

Telefoons: Telefoons blijven thuis of kunnen worden ingeleverd bij de opening. Wanneer iemand ervoor kiest zijn telefoon niet in te leveren en deze in het zicht te gebruiken, dan wordt deze afgenomen en mag deze aan het einde van het kamp weer opgehaald worden.

Alcohol: Meenemen van alcohol is niet toegestaan. Wanneer deze regel overtreden wordt, zullen wij de ouders bellen en moeten de ouders zelf hun kind komen ophalen.

Energiedranken zijn niet toegestaan tijdens kamp. Wij hebben hier slechte ervaringen mee. HKC Haarlem is een wegwerp plasticvrije vereniging. Daar willen wij als kamporganisatie graag ons steentje aan bijdragen. Neem dus je eigen bord, beker en bestek (voorzien van naam) van thuis mee. Wij zorgen voor afwasmiddel en afwasborstels zodat je geen chips met pastaslierten hoeft te eten.