STIP actie: Cupcakes van de B1!

Aankomende zaterdag is er voor de jeugd een priktoernooi. Net als de A1 een paar weken geleden zal de B1 met een kraampje staan met… zelfgebakken cupcakes! De opbrengst gaat naar het nieuwe veld.

Vanaf 12.30u zijn wij er voor iedereen met lekkere trek. Verwen jezelf als je de volgende ronde van het toernooi niet hebt gehaald, als je (uiteraard buiten ons terrein) even een kijkje komt nemen bij zoon of dochter of als je ‘toevallig’ in de buurt bent. We hebben ook uitgebreide parkeergelegenheid, mocht je even langs willen rijden om een paar cupcakes te halen.

Mocht je er meerdere mee willen nemen dan vragen we je een eigen blik of trommel mee te nemen. Beter voor het milieu en tegen corona.

Betalen kan contant en met je mobiele telefoon (via betaalverzoek).

Belangrijk is uiteraard dat alle coronamaatregelen goed nageleefd worden. Het is dus echt een afhaalkraam. Wij zorgen er verder voor dat er goed afstand bewaard kan worden. Hopelijk tot zaterdag en OP=OP!Wat wordt jouw STIP actie?!
Heb jij met je team/commissie ook al een goede actie bedacht en wil je die graag extra promoten op de HKC Haarlem website en socials? Geef het door via redactie@hkc-haarlem.nl!Geschreven door: Haarlem B1