Succesvolle Grote Clubactie; extra geld naar STIP

Zoals ieder jaar hebben wij in 2020 ook weer meegedaan aan de Grote Clubactie. De actie was iets anders opgezet dan normaal. Middels een QR-code konden er loten verkocht worden. De kinderen hebben enorm hard hun best gedaan om loten te verkopen in september en oktober. Inmiddels is de trekking van de Grote Clubactie-loterij geweest en zijn de prijzen verdeeld onder de lotenkopers.

Wij hebben onszelf als doel gesteld om 625 loten te verkopen en dat doel is behaald! Uiteindelijk hebben wij 677 loten verkocht, dat is €1594,- voor de club! Een deel van de opbrengst (800 euro) is zoals ieder jaar gereserveerd voor de jeugd. Maar omdat we dit jaar zó succesvol hebben verkocht, is er maar liefst 794 euro “over” en dat kan mooi in de pot voor de STIP aan de horizon richting 2025: het nieuwe veld.

Alle teams, van de kangoeroes tot aan de senioren, hebben hard hun best gedaan om de loten te verkopen. Het team met het hoogste aantal verkochte loten heeft in totaal 194 loten verkocht, met hierin een uitblinker met 81 verkochte loten. De kinderen die de meeste loten verkocht hebben, worden zeer binnenkort nog in het zonnetje gezet. Vanwege alle coronamaatregelen iets later dan normaal, maar we zijn ze zeker niet vergeten!

Wij hopen in 2021 op net zo’n mooie opbrengst voor de club!Misschien hadden jullie het al gezien? De actuele totaalopbrengst van alle STIP acties is nu direct zichtbaar op de website (check de banner). De tussenstand op dit moment: er is al ruim €1400,- opgehaald!!!Geschreven door: Bestuur