Trainingsweekend B1: “Pannenkoeken & 10-punters”

Afgelopen weekend heeft onze B1 een trainingsweekend gehad als (laatste) voorbereiding op het veldseizoen. Aangezien de B1 in de zaal hoofdklasse gaat spelen, hadden wij voor het laatste weekend voorafgaand op het nieuwe seizoen een driekamp gepland tegen twee tegenstanders die op zowel veld als zaal hoofdklasse spelen. De B1 heeft super goed gespeeld, wat ertoe leidde dat er 1 wedstrijd gelijk gespeeld werd met 8-8, en de ander zelfs werd gewonnen met maar liefst 10-0!

Door dit prachtige resultaat werd onze B1 1ste in de driekamp. We willen de reserves bedanken voor het invallen. Zaterdagavond zijn we uiteten geweest bij een pannenkoekenrestaurant, waarna we richting onze overnachtingsplaats (Stayokay Soest) zijn gegaan. Nadat de kamers ingedeeld waren en de bedden opgemaakt, hebben we nog gezellig spelletjes met elkaar gedaan.

Zondag hebben we eerst ons maagje gevuld met een ontbijtje op de Stayokay, waarna we daarna onze tassen gepakt hebben en richting het zwembad zijn gegaan. Daar hebben we in de middag gezellig met elkaar gezwommen.

Al met al was het een zeer geslaagd en gezellig weekend en is de B1 klaar voor het veldseizoen. De coaches kijken tevreden terug op wat het team in de gehele voorbereiding allemaal heeft laten zien en gaan met volle moed het nieuwe seizoen starten.

Haarlem B1 met trotse coaches na 10-0 overwinningGeschreven door: Guido (coach B1)