Verslag B1: De tweede wedstrijd

Fortuna B1- Haarlem B1 dat was de tweede wedstrijd van de competitie. We wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden maar we gingen met vol vertrouwen de wedstrijd in.

De eerste 15 minuten scoorden we om en om en werd Fortuna zenuwachtig en ging veel wissels inzetten. Ondanks dat er veel nieuwe energie bij Fortuna zat hebben we het de eerste helft goed volgehouden en gingen we de rust in met 5-4 voor Fortuna.

De tweede helft begon erg goed, we scoorde veel maar jammer genoeg maakte zij ook veel doelpunten. Zo kwamen we op een grotere afstand en werden we een beetje afgeleid. Toch hebben we goed geprobeerd om er bij te blijven maar de kansen gingen er niet in wat erg jammer was, want ons spelvorm was goed en erg dynamisch.

Nadat er nog 10 munten op de klok stond, wilde we toch nog proberen om een goed resultaat neer te zetten, maar helaas konden we het gat niet kleiner maken, ondanks dat we goed hebben gespeeld en de inzet hoog was is de wedstrijd geëindigd met 19-14 voor Fortuna en gaan we naar de volgende wedstrijd toewerken wat overigens een thuis wedstrijd is dus is iedereen welkom om de B1 aan te moedigen.

Geschreven door: Suus van der Werff