Andere trainingstijden per donderdag 22 april

De afgelopen tijd hebben we op andere tijdsstippen getraind dan we normaal doen. Nu de BSO weer gaat starten kunnen we niet meer in de middag het veld gebruiken. Het vroege tijdsstip is soms ook wat behelpen voor de trainers. Daarom willen we weer teruggaan naar de vóór-corona gebruikelijke trainingstijden. De komende weken hebben we echter nog te maken met een avondklok, waardoor de trainingen van de senioren op tijd moeten eindigen. Het wordt een beetje passen en meten. Aanstaande dinsdag 20 april trainen we nog op de oude tijden, alleen de training van de F verschuift naar de donderdag.

We willen iedereen vragen om tot 18:30 gebruik te maken van de entree bij het grasveld. Op die manier mengen we niet met kinderen en ouders van de BSO.

Vanaf donderdag 22 april gaan we op de gebruikelijke tijden trainen:
18:15-19:15: F
18:30-19:30: E1, E2, D1, D2, D3
19:30-20:30: C1, C2, B1, A1, A2

Trainen in de meivakantie
De meeste scholen hebben van 26 april tot en met 7 mei vakantie. In de vakantie trainen we alleen op de donderdagen op bovenstaande tijdstippen. Na de vakantie beginnen we op dinsdag 11 mei met de trainingen op bovenstaande tijdstippen. Vanaf dan hebben de teams op dinsdag en donderdag op hetzelfde tijdstip trainen. De F traint alleen op donderdag.

Zaterdagactiviteiten
Op zaterdag 24 april en 8 mei zijn er in de ochtend en begin van de middag onderlinge wedstrijden. Zaterdag 1 mei is er geen korfbalactiviteit in verband met de meivakantie.Geschreven door: TC