Corona update: We mogen weer!!!

Ja, je leest het goed; we mogen weer gaan korfballen! Dat wil zeggen, de jeugd t/m 18 jaar natuurlijk. De senioren zullen zich nog even fit moeten houden met de online workouts en de eventueel geleende korfbalpaal voor in de tuin. En ook al kunnen we ons voorstellen dat alle jeugd nu direct klaarstaat met z’n trainingsspullen bij de voordeur… ook jullie moeten nog héél even geduld hebben. Vanaf volgende week donderdag (7 mei) gaan we weer van start.

Waarom kunnen we niet vanavond al beginnen?
Op dit moment wordt er hard gewerkt door bestuur en TC om het benodigde Corona protocol af te maken. Dat gaat zoals het er nu naar uit ziet deze week nog lukken, maar is verplicht om te kunnen starten. Daarnaast is ons streven om ieder team 2x in de week te kunnen laten trainen en daarvoor moet er goed gekeken worden naar een trainingsschema dat ervoor zorgt dat het niet te druk wordt op het veld op bepaalde momenten. Ook onze buren van Rapid zijn weer aan het trainen, dus we moeten onze plannen ook met hen afstemmen. En als laatste zullen we alle trainers, ouders én natuurlijk de jeugdleden uitleg moeten geven over wat er wél en niet mag tijdens de trainingsavonden.

Nog even volhouden dus, en vanaf 7 mei weer lekker trainen met al je korfbalvrienden en -vriendinnen!Geschreven door: Bestuur