De Nationale Sportweek: Doe je ook mee?

Van 18 tot en met 27 september vindt de NOC*NSF Nationale Sportweek plaats, een mooi moment om onze vereniging in de schijnwerpers te zetten! Of je nu zelf korfbalt, hebt gekorfbald of een kind of kleinkind hebt dat bij ons korfbalt, sport maakt je fitter, socialer, gelukkiger, geeft je zelfvertrouwen, verbroedert en creëert nieuwe vriendschappen. Dit gebeurt allemaal op onze vereniging en tijdens de Nationale Sportweek willen we dit graag laten zien.

Wist je bijvoorbeeld dat wij voor bijna alle denkbare leeftijden korfbal(gerelateerde) activiteiten aanbieden? Al vanaf 3 jaar kunnen kinderen bij ons terecht op de Kangoeroe Klup, iedere zaterdagochtend bewegen, spelletjes en plezier maken!

Vanaf 6 tot en met 18 jaar kun je vervolgens regulier korfbal spelen in de jeugdcompetities, in je eigen team met vaste trainers en coaches. Na je 18e ga je over naar de senioren, waar je zo lang kan blijven spelen als je zelf wilt.

Geen behoefte om iedere week te trainen en competitie te spelen? Of wil je op latere leeftijd voor het eerst laagdrempelig kennis maken met korfbal? Dan kun je aansluiten bij de recreanten. Je speelt zo’n 6 toernooien per seizoen met een ontzettend gezellige groep mensen, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.

Als laatste hebben we nog de KombiFit groep. Deze groep doet niet alleen aan korfbal, maar juist aan een heleboel verschillende soorten sport en beweging. KombiFit is voor iedereen vanaf 40 jaar die meer wil gaan bewegen, maar alleen sporten in bijvoorbeeld een sportschool niet zo ziet zitten. Ze doen allerlei sport- en bewegingsvormen zoals balspelen, circuits, conditietraining of bijv. badminton.

Al deze groepen zijn wekelijks te bewonderen op onze mooie velden en staan allemaal open voor nieuwkomers! Kom je al wekelijks naar onze vereniging voor een kind? Waarom dan niet zelf een keer meedoen? Heb je buren die al jaren zeggen dat ze meer willen bewegen, maar er niet aan toe komen? Nodig ze uit om bij ons mee te komen doen. Al onze activiteiten zijn in groepen en alle proeflessen zijn gratis, plezier gegarandeerd!

Proef de sport” actie

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert NOC*NSF in samenwerking met Albert Heijn de “Proef de sport” actie: “Van maandag 14 tot en met zondag 27 september ontvang je bij minimaal €10 aan boodschappen éénmalig 10 sportzegels in de AH app. Met 1 sportzegel kun je 1 proefles boeken. Let op: je moet de AH app dan wel op je telefoon hebben staan en je hebben aangemeld voor digitaal sparen in de app. De sportzegels worden bijgeschreven in de AH app, nadat je boodschappen hebt gedaan bij Albert Heijn of je online bestelling is bezorgd.”

Ken je mensen die bij de Albert Heijn boodschappen doen? Wijs ze er dan op dat wij als vereniging ook meedoen! Wat ook helpt is een review achterlaten op de pagina van onze vereniging. Dat kan via https://proefdesport.nl/ en dan even zoeken op ‘Haarlem’ en ‘korfbal’.Geschreven door; Wervingscommissie