Huiswerk: Corona protocol HKC Haarlem

Vanaf donderdag 7 mei mogen we weer trainen! Een belangrijke voorwaarde om weer te mogen trainen is dat de vereniging in het bezit is van een coronaprotocol (klik) met allerlei maatregelen. De corona-coördinator houdt tijdens de trainingen toezicht dat deze maatregelen door een ieder van jullie worden nageleefd. Ook de handhaving van de Gemeente Haarlem komt onaangekondigd langs om te zien of iedereen zich aan de maatregelen houdt. Wij verwachten dan ook van een ieder dat hij/zij op de hoogte is van de maatregelen die in het protocol beschreven staan en zich daaraan houdt. Gebeurt dit niet dan kunnen wij helaas niet trainen. Klinkt dit streng? Misschien wel, maar wij willen dat iedereen in goede gezondheid is en blijft!

In het protocol staat ook een aangepast trainingsschema. Wij hebben namelijk niet het oude schema uit de kast kunnen pakken. Er zijn voor alle teams wijzigingen; sommige teams trainen maar één keer in de week, andere teams hebben het geluk dat zij twee keer in de week mogen trainen. Kijk dus goed in het trainingsschema wanneer je aan de beurt bent. We trainen voorlopig in de oude teamsamenstelling. De TC buigt zich inmiddels over de nieuwe teamindeling. Wanneer deze bekend is zal er getraind gaan worden in de nieuwe teamsamenstelling. Dit zou gevolgen kunnen hebben voor het moment dat je traint, maar daarover later meer.

Wij kijken er naar uit om een aantal van jullie donderdag 7 mei te zien op het veld!
Heb je naar aanleiding van het protocol nog vragen, stuur dan een mailtje aan mariska.devisser@gmail.comGeschreven door: Bestuur