NIEUW: HKC Haarlem krijgt eigen vacaturebank voor vrijwilligerswerk

We horen het vaak langs de lijn: “Ik zou best graag vrijwilligerswerk voor de club willen doen, maar ik zou niet weten wát.” En dat terwijl er zoveel grote én kleine klusjes zijn die blijven liggen door gebrek aan helpende handjes… Daarom introduceren we vanaf vandaag de officiële HKC Haarlem Vacaturebank voor vrijwilligerswerk.

Op een gloednieuwe pagina op onze website (hier dus), vind je vanaf vandaag een overzicht met alle openstaande “vacatures” binnen de vereniging. Denk hierbij aan oproepen voor nieuwe commissieleden, maar ook aan eenmalige klussen waar gewoon extra hulp bij nodig is. Op beide soorten vrijwilligerswerk is te filteren, zodat je makkelijk iets kunt vinden dat bij jou past. Door te klikken op de vacature vind je alle details.

Ook in de nieuwsbrieven en clubkrant zullen we vanaf nu standaard aandacht besteden aan zowel de nieuwe als bestaande vacatures. Daarmee hopen we dat het voor iedereen een stuk makkelijker wordt om uit te vogelen wát hij of zij kan doen voor de vereniging en dat daarmee de drempel voor het vrijwilligerswerk wordt verlaagd.

Hebben jij of jouw commissie ook dringend (extra) hulp nodig, of zoeken jullie al seizoenen lang naar nieuwe commissieleden? Stuur dan direct jouw vacature naar info@hkc-haarlem.nl.Geschreven door: Bestuur HKC Haarlem