Verslag B1: “Spannende wedstrijd, en toen…”

Het werd een andere zaterdag dan dat we van tevoren hadden verwacht. Vandaag was een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen; wij moesten tegen Avanti B1. Zij zijn waarschijnlijk onze zwakste tegenstander uit de poule. We vonden het allemaal best spannend, maar we hadden er vooral heel veel zin in.

We waren van plan de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Dit was ook nog eens onze eerste thuiswedstrijd, dus dat was extra leuk. Er was confetti geregeld en er was heel veel publiek om ons aan te moedigen. Aan ons spel zag je dat we het allemaal een beetje spannend vonden. Het ging ook erg gelijk op. Er werd bijna elke keer om en om gescoord. Het verschil is ook niet groter dan een of twee doelpunten geweest.

Toen wij 9-8 voor stonden, en er nog ongeveer 5 minuten op de klok stonden van de eerste helft, viel iemand van de tegenstander. Het was een harde val waarbij hij ongelukkig neer kwam en zijn onderarm brak (dubbele breuk, zo bleek later). Iedereen was heel erg geschrokken. De wedstrijd is gestaakt en zal op een andere doordeweekse dag hervat gaan worden.

Het was heel heftig om mee te maken. Ik ben trots op dit team, hoe wij er voor elkaar zijn op leuke en ook op moeilijkere momenten.

Geschreven door: Zoë (B1)